Psykolog Solrød

Søger du “psykolog Solrød”? Min psykolog-klinik ligger centralt i Køge by, tæt på Solrød og Solrød Strand. Her tilbyder jeg professionel hjælp til dig, der ønsker at forbedre din mentale sundhed og dit velvære. Jeg har 15 års erfaring inden for psykologisk behandling, og jeg er specialiseret i kognitiv terapi. Jeg anvender en række forskellige terapeutiske teknikker indenfor den kognitive metode til at skræddersy en behandling til dig og dine behov.

Selvom klinikken er placeret i Køge, ligger det ikke langt fra Solrød. Det er nemt at tage offentligt transport eller E20 motorvejen derhen.

Jeg har stor forståelse for, at det kan være udfordrende at tage det første skridt mod at søge hjælp hos en psykolog. Derfor tilbyder jeg et trygt og fortroligt miljø, hvor du kan føle dig sikker og velkommen. Sammen vil vi arbejde på at finde løsninger og strategier, som kan hjælpe med at tackle dine udfordringer og skabe en bedre livskvalitet for dig.

Selve transporten

Hvis du bor i Solrød og overvejer at tage imod psykologisk behandling hos mig, er det nemt og hurtigt at komme til min klinik. Du kan tage s-toget fra Solrød Strand station eller Jersie station til Køge station. Fra Køge station kan du tage bussen 102A, som stopper meget tæt ved klinikken. Du kan også sagtens gå fra stationen til klinikken. Dette tager ca. 15 min. Du kan finde din rute til klinikken her

Hvis du kommer i bil, er der motorvej E20, som går mellem Køge og Solrød eller du kan køre ad kystvejen. Der er gratis parkering lige ved klinikken.

Psykolog til dine behov

Jeg er autoriseret psykolog med specialisering i kognitiv terapi til unge og voksne, og jeg har omfattende erfaring med at behandle forskellige tilstande såsom angst, stress, depression med mere. Hvis du fx. oplever stress, kan det være en overvældende og udmattende tilstand at leve med. Men det er vigtigt at huske, at der er mange mulige behandlinger, der kan hjælpe dig med at håndtere dine symptomer og vende tilbage til en normal hverdag. Det samme gælder for depression og andre psykiske lidelser. Som kognitiv psykolog kan jeg hjælpe dig med at identificere de adfærdsmæssige vaner, der forstærker eller vedligeholder dine udfordringer, og hjælpe dig med at ændre dem til mere hensigtsmæssige og hjælpsomme strategier.

Læs mere her: