Psykolog Greve

Søger du efter “psykolog Greve” og ønsker en psykolog, der ligger i kort afstand til Greve, så tilbyder jeg professionel psykologisk behandling til en lang række lidelser og problemstillinger. Selvom min klinik ligger i Køge, så er Greve ikke langt derfra. Kører du i bil, kan du tage motorvej E20 mod Rødby eller køre langs strandvejen, og parkere gratis lige ved klinikken. Kommer du med offentlig transport, så stopper bus 102A lige foran døren og s-toget (linje E) kører fra Greve til Køge st. hvert 10. minut.  Når du ankommer til Køge så ligger klinikken i gåafstand fra stationen. Klinikken ligger på Søndre Alle 43B, 4600 Køge. Find din rute til klinikken her

Ønsker du en psykolog med erfaring, og med en omsorgsfuld tilgang til det du kæmper med, så har jeg 15 års erfaring og jeg sætter vigtigheden af god kommunikation med mine klienter højt.


Hvad er dine behov?

Som psykolog har jeg oplevet mange klienter, der har søgt min hjælp til at håndtere forskellige udfordringer i deres liv. Nogle af de mest almindelige problemer, som jeg hjælper mine klienter med, inkluderer angst, OCD, kroniske smerter, stress, lavt selvværd og depression.

Angst

Angst er en følelse af bekymring eller frygt, der kan manifestere sig på forskellige måder, såsom generaliseret angst, panikangst eller social angst. Som psykolog kan jeg hjælpe mine klienter med at forstå mekanismerne i angstlidelsen bedre og vi vil sammen finde strategier, der er nyttige til at håndtere angsten i hverdagen.

OCD

OCD er en tilstand, der giver tvangstanker og tvangshandlinger. Mange mennesker, der lider af OCD, kan føle sig fanget og isolerede på grund af deres symptomer. Jeg hjælper mine klienter for at forstå mekanismerne i deres OCD bedre og til at udvikle strategier til at håndtere symptomerne, så disse lindres.

Kroniske Smerter

Kroniske smerter kan være en stor byrde for den, der er ramt af smerterne. Smerten kan føre til en række negative konsekvenser, såsom nedsat livskvalitet og depression. Som psykolog kan jeg hjælpe mine klienter med at lære teknikker til at håndtere deres smerte og den funktionsnedsættelse og svære følelser, der kan følge med selve smerten.

Depression

Depression er en tilstand, der kan forårsage følelser af tristhed, håbløshed og manglende interesse i aktiviteter. Som psykolog kan jeg hjælpe mine klienter med at forstå mekanismerne i depressionen og udvikle strategier til at håndtere deres symptomer, så depressionen letter.

Stress

Stress er en almindelig tilstand, der kan påvirke både den mentale og fysiske sundhed. Som psykolog kan jeg hjælpe mine klienter med at identificere de underliggende årsager til deres stress og udvikle strategier til at håndtere stress i hverdagen. Dette kan omfatte teknikker som mindfulness, ændringer i livsstil samt justering af tanker og forventninger.

Lavt Selvværd

Lavt selvværd er en tilstand, hvor en person kan have en negativ opfattelse af sig selv, mange selvkritiske tanker og manglende tro på egen værdig. Som psykolog kan jeg hjælpe mine klienter med at arbejde med deres negative tanker og overbevisninger om sig selv, udvikle bedre strategier til egenomsorg og styrke deres selvværd.

Jeg er specialiseret i kognitiv terapi

Det er vigtigt også at nævne at jeg er specialiseret i kognitiv terapi, der fokuserer på, hvordan tænkningen, følelser, kropsfornemmelser og adfærd gensidigt påvirker hinanden. Som psykolog arbejder jeg med mine klienter på at identificere negative mønstre og ændre disse til mere hensigtsmæssige strategier, der kan forbedre den mentale sundhed, trivsel og livskvalitet. Endeligt ønsker jeg at mine professionelle kompetencer altid skal imødekomme mine klienters behov. Dette er vigtigt for at skabe en tryg atmosfære, hvor man som klient kan føle sig godt tilpas, samt føle at man bliver hørt og forstået.