Psykolog Karlslunde

Søger du efter “psykolog Karlslunde”? Min psykologklinik ligger i Køge, men Karlslunde ligger ikke langt derfra. Det er let tilgængeligt at komme dertil enten med offentlig transport eller motorvej E20. Jeg tilbyder forskellige psykologiske tjenester, der er tilpasset til dit behov og præferencer. Uanset om du kæmper med angst, depression, stress eller andre psykiske vanskeligheder, kan du booke psykologhjælp i min klinik. Med min placering i Køge, som ikke ligger langt fra Karlslunde, er klinikken let tilgængelig, selv for dig som bor i Karlslunde.

Fra Karlslunde til Køge

Hvis du bor i Karlslunde og ønsker at besøge min psykologklinik i Køge, er det nemt at komme hertil med offentlig transport. Du kan tage Linje E med S-toget fra Karlslunde Station direkte til Køge Station. Fra Køge Station kan du tage bussen i blot to stop, hvortil du vil komme direkte til min klinik. Du kan også gå fra stationen til klinikken på ca. 15 minutter. Du kan finde din rute til klinikken her.

Så uanset om du ikke har adgang til en bil eller foretrækker at tage offentlig transport, er det let at besøge min klinik fra Karlslunde. Ønsker du derimod at tage turen med bil, så er det muligt at tage motorvej E20. Der er gratis parkering lige ved klinikken.

Ønsker du professionel psykologhjælp?

Som autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi til unge og voksne, har jeg meget erfaring med forskellige områder såsom angst, stress, depression mm. Skulle du eksempelvis gå med følelsen af angst, som kan være en overvældende og udmattende tilstand at leve med, så er det vigtigt at huske på, at der er behandlinger til rådighed, som kan hjælpe dig med at håndtere dine symptomer og genoptage en normal hverdag. Det samme gælder stress, depression og andre psykiske lidelser. Så tøv ikke med at tage kontakt for at høre nærmere om dine muligheder for at få den rette hjælp og for at få det bedre. 

Hvordan kan kognitiv terapi kan dig?

Kognitiv terapi er en psykologisk behandlingsmetode, der fokuserer på vores tanker, kropsfornemmelser og følelser og hvordan de påvirker vores adfærd og velbefindende. Ved at undersøge vores tankeprocesser kan vi lære at ændre negative mønstre til mere konstruktive, selvunderstøttende tanker. Dette kan føre til forbedringer i vores mentale sundhed og livskvalitet.

I den kognitive metode tager vi udgangspunkt i den situation, du er i lige nu, og i de udfordringer du står med på nuværende tidspunkt. Ud fra analyse af de aktuelle situationer vil jeg lære dig teknikker og strategier, som du kan bruge i hverdagen, så du på sigt kan overkomme dine udfordringer. Det vil være et mål for terapien at du skal opnå en bedre tilstand, og lære nye strategier til at forstå og tackle dine udfordringer, så bedringen også holder ved på længere sigt.

Min forskning i kronisk smerte

Min forskning er fokuseret på livet med kronisk smerte og den tværfaglige og psykologiske behandling af personer, der lider af en kronisk smertetilstand. Mit mål har været at generere ny viden om disse emner og hjælpe patienter med at føle sig bedre forstået i forhold til de mange begreber, diagnoser og afdelinger, de møder i deres sygdomsforløb.

Er du ramt af kroniske smerter, og ønsker du mere viden omkring dette? Så kan du læse mere og finde artikler om emnet på ‘om’ siden.

Har du spørgsmål enten ift. mine teknikker, behandlinger, metoder eller andet, er du velkommen til at kontakte mig og få svar på eventuelle spørgsmål.